Преминете към основното съдържание

Наследницата на Fendi Паола Фенди се омъжи на Ибиса

Светската дама, помощник-вицепрезидент на Christie’s за следвоенно и съвременно изкуство и дъщеря на основателите на модна къща Fendi, Паола Фенди каза „да“ на годеника си Арам Ахмед в катедрала от 13-ти век на испанския остров Ибиса.

Наследницата на Fendi грееше в ръчно бродирана дантелена рокля Valentino с обемна пола, високо деколте и дълги дантелени ръкави. Младоженецът беше в бял смокинг.

Щастливата двойка премина по пътека, украсена с бели цветя. На церемонията местни артисти изпълниха огнен танц, а след това младоженците са се присъединиха към тях. Тържественият прием за 250 души се състоя в луксозния Atzaró Agroturismo, който има собствена портокалови горички.

„Беше забавно, елегантно и в същото време грандиозно“, споделя гостенка на церемонията. На сватбата присъстваха бабата на Паола, роднини и приятели на булката и младоженеца от САЩ и Италия.

Паола и Арам се запознаха в Лондон и през 2019 година обявиха годежа си. След сватбата младите ще се преместят в Ню Йорк, където Паола планира да продължи да се занимава с изкуство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser