Преминете към основното съдържание

Насочваме погледите към раменете и тънките презрамки

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Искате да превърнете обикновената ежедневна визия в изкусително оръжие? Това може да стане изключително лесно с помощта на тънките презрамки, подчертаващи нежните извивки на раменете.

Температурите се покачват, навън става все по-топло и по-слънчево и е време да заменим дебелите блузи с дълъг ръкав с потници и с феерични рокли. Така не само кожата ни ще се радва на повече витамин D, ще бъдем здрави, но и ще се заредим с много положителна енергия.

В галерията ни сме избрали 35 вдъхновяващи стайлинга от модния подиум, в които централно място заемат тънките презрамки. Те се откроиха като предизвикателен акцент, на който заложиха Balmain, Dior, Dolce&Gabbana, Ferretti, Loewe, Max Mara, Valentino, Valli.

Застанете пред огледалото и пробвайте идеите им. Вие решавате на кои от тях ще се спрете, припомняме ви думите на незабравимия Джани Версаче: "Не се увличай по тенденциите. Не позволявай на модата да те притежава, а сам реши кой искаш да бъдеш, какво искаш да изразиш с начина, по който се обличаш и по който живееш".

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser