Преминете към основното съдържание

Настъпи сезонът на мътния сайдер

Карлсберг България създаде лимитирана серия, за да отбележи есенната реколта от ябълки

За първи път в България бе създаден нов вид естествено мътен сайдер с натурални частици плод. Somersby Apple Blend е продукт на Карлсберг България и притежава плътен плодов вкус и наситен аромат, постигнати от умелото съчетание на 3 сорта ябълки – приятната сладост на „Златна превъзходна“ и кисело-сладкия вкус на други сортове ябълки. Somersby Apple Blend е по-сух, слабогазиран и се консумира се охладен, без лед.

Христина Вучева, бранд мениджър на Somersby в Карлсберг България сподели, че България е избрана за една от пилотните европейски държави, в които ще бъде представен този иновативен продукт: „Създадохме тази лимитирана серия на напитката специално, за да отпразнуваме есента - сезонът, през който се събира новата реколта от над 10 000 сорта ябълки.”

Лимитраната серия е с 4,5% алкохолно съдържание и ще може да бъде намерен в заведенията и търговската мрежа от началото на септември в стандартните за марката стъклени бутилки от 0,33 мл.

Somersby Apple Blend 2016 е пети вкус в категорията сайдер, който компанията предлага на българския пазар, след Somersby с вкус на ябълка, круша, къпина и боровинка.

Автор Люба Вангелова

 

 

Още по етикети

лайфстайл , гурме
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser