Преминете към основното съдържание

Натали Портман се снима във филм за сестри журналистки

Актрисата ще режисира биографичния филм и едновременно с това ще играе ролята на двете героини
© getty

По информация на Variety, Натали Портман е приключила преговорите за участието си в биографичния филм за сестрите-журналистки Полин Естер и Естер Полин Фридман, известни под псевдонимите Абигейл ван Бурен и Ан Ландърс. Актрисата ще изпълнява главната роля във филма, както и ще заеме мястото на режисьорския стол.

Сестрите Фридман са идентични близначки, а в средата на 50-те години те водят популярни колони за съвети в две различни издания. Колоната на Полин е наречена "Dear Aby" ("Скъпа Аби") и e печатна в популярния вестник - San Francisco Chronicle. Колоната на Естер е озаглавена "Ask Ann Landers" ( "Попитайте Ан Ландърс") и излиза в Chicago Sun-Times. В резултат на това започва ожесточена конкуренция между сестрите, която продължава през целия им живот.

Режисьорският дебют на Натали Портман бе още през 2015 година, снимайки биографична драма "Приказка за любовта и мрака" за израелския писател Амос Оз.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser