Преминете към основното съдържание

Наталия Водянова и Антоан Арно се ожениха: подробности за сватбената церемония

Влюбените решиха да узаконят връзката си след девет години

Топ моделът Наталия Водянова официално се омъжи за предприемача и милиардер Антоан Арно. Церемонията се е състояла на 19 септември в кметството на Париж, и е била ръководена лично от кмета на града Ан Идалго.

Красавицата обяви предстоящия си брак в Instagram в началото на януари. По-късно тя сподели подробности за предстоящата сватба в интервю за руското издание на списание ELLE: „Това ще бъде голямо тържество за 300 гости. Въпреки че мога да ви кажа, че във Франция са свикнали с по-многобройни сватби, така че има хора, които смятат, че празникът ни е по-скоро скромен и интимен. " Влюбените трябваше да се оженят на 27 юни в абатството Saint-Pierre d’Hautvillers, вечерята беше планирана във винарната Ruinart – най-старата винарна, която от 1729г. произвежда единствено шампанско.

Наталия Водянова и Антоан Арно са заедно от девет години. През 2014 г. на двойката се роди син Максим, а две години по-късно и син Роман. Водянова има и три деца от бившия си съпруг Джъстин Портман.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser