Преминете към основното съдържание

Най-добрите стайлинг решения на звездите през 2022 г.

Галерия

Стилът на знаменитостите през 2022 г. беше свързан с доста експерименти, провокация, сексапил и настроение. Всеки червен килим имаше своите моментално привличащи вниманието визии. Кой може да забрави моментът, когато Риана обяви бременността си, носейки ретро тоалет на Chanel, и разголи корема си? Или когато Тимъти Шаламе наруши всички правила и облече блейзър с пайети без риза на „Оскарите“?

Докато промотираше своя екшън комедиен филм „Bullet Train“, Брад Пит заряза костюмите на Brioni и ги замени с неочаквана ленена пола , доказвайки колко по-свободна и забавна става модата при мъжете. Но на него някак му стоеше добре, не отричаме.

Не е тайна, че повечето звезди се доверяват на най-добрите стилисти като Law Roach, Wayman и Micah и Harry Lambert, затова не е изненада, че са се превърнали в истински познавачи на модното изкуство. Следващата година вероятно ще се сблъскаме с още повече творчески рискове.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser