Преминете към основното съдържание

Най-дръзките визии от червения килим на наградите „Грами“ 2023

Галерия

65-те годишни награди „Грами“ се раздадоха снощи, на церемония в Лос Анджелис, което означава, че е време да споделим най-дръзките модни визии от червения килим, които засякоха тренд радарите ни. Какво ни направи впечатление? Сблъсъкът на контрасти. Сякаш знаменитостите се бяха разделили на два лагера – първият избра черни монохромни тоалети, а втория супер ярки цветове – от жълто, червено и синьо до розово и снежнобяло.

Престижното музикално събитие, ръководено от Тревър Ноа, и тази година ни впечатли с блясъка и креативния си поглед върху модата, макар някои от звездите да прекалиха с екстравагантния си подход. Най-смела безспорно беше Lizzo. Тя буквално донесе пролетта на червения килим с тоалета си. Видяхме я в пелерина с качулка, украсена с червени цветя, под нея носеше оранжев топ и пола на Dolce & Gabbana. Cardi B също нямаше как да си позволи да остане незабелязана. Като един от водещите на церемонията, рапърката се погрижи да насочи погледите върху себе си с дългата си синя рокля на Gaurav Gupta. Разгледайте галерията ни и вижте кои още попадат в отбора на „най-екстравагантните“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser