Преминете към основното съдържание

Най-ефектните гривни от модния подиум за лято 2020

Галерия

Бижутата допринасят за елегантното излъчване на цялостната ни визия. Дори и една гривна може да преобрази тоалета ни и да го направи още по-стилен. Затова решихме да ви покажем едни от най-впечатляващите модели, които видяхме на подиума, а те са творение на Acne, Adeam, Andrew GN, Armani, Balmain, Celine, Chanel, Chloé и Elisabetta Franchi. Ще се влюбите в елегантността на детайлите и ще разберете, че малките неща са от значение, когато са сътворени с много любов и внимание.

Блясъкът е символ на лукс и елегантност, но не и когато е в повече. В никакъв случай не трябва да прекаляваме с камъните и мънистата, особено в ежедневния ни стайлинг. Ако гривната, която сме избрали, е достатъчно ефектна, не е нужно да прибавяме и прекалено големи обеци, пръстени или колиета. Правилният подбор на аксесоарите ни гарантира ослепителната визия, към която се стремим.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser