Преминете към основното съдържание

Най-ефектните обеци от летните колекции тази година

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията сме подбрали едни от най-бляскавите и ефектни обеци за лято 2020 на Altuzarra, Andrew GN, Armani, Burberry, Chanel, De La Renta, Dolce&Gabbana, Elie Saab, Giorgio Armani, Givenchy и Paco Rabanne.

Аксесоарите са важен елемент от стайлинга ни и в никакъв случай не трябва да го омаловажаваме. Понякога обеците са напълно достатъчни и не се нуждаем от други бижута. Нито от колие, нито от гривна или пръстен, за да привлечем всички погледи и да накараме стайлинга ни да изглежда още по-стилен.

Блясъкът е символ на лукс и елегантност, но не и когато е в повече. Необходимо е да различаваме моделите, подходящи за ежедневния ни тоалет. Те са по-обикновени и семпли, с по-малко камъни. Тези, които избираме за вечерния ни аутфит, позволяват да развихрим въображението си, защото можем да заложим на по-големи и ефектни модели. А защо не и на дълги висящи обеци?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser