Преминете към основното съдържание

Най-елегантните дами на наградите „Тони“ в Ню Йорк

Галерия

Театралните отличия „Антоанет Пери“ в САЩ, по-известни като награди „Тони“, се присъждат за принос към театралното изкуство. Отличията се връчват на церемония в Ню Йорк всяка година и се смятат за най-високото признание в областта на театралното изкуство, подобно на наградите на Филмовата академия в областта на киното и на наградите „Еми“ в сферата на телевизията.

Вечерта на събитието се събраха редица известни личности в елегантни силуети, сред които се откроиха: Патина Милър, Аманда Грийн, Габи Бийнс, Сътън Фостър, Джули Уайт, Кармен Кюсак, Ашли Лорън, Ванеса Хъджинс, Джесика Частейн, Дженифър Хъдсън, Джулиан Хъф, Криста Родригес, Лиа Мишел и Ариана ДеБоз. Роклята, с дължина до пода, беше преосмислена по много различни начини, като част от знаменитостите включиха модерни довършителни акценти, придаващи още по-ефектен обрат на вечерните силуети.

Една от любимите ни визии е на Ванеса Хъджинс. Красавицата се появи на събитието в дълга ослепителна рокля в черно, дело на Schiaparelli. Актрисата носеше и златисти обици, на същия бранд, в сатурнянски стил, които определено привлякоха вниманието ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser