Преминете към основното съдържание

Най-голямата дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс се омъжи на пищна церемония

Преди дни 25-годишната дъщеря на съоснователя на Microsoft Бил Гейтс, чието състояние се оценява на 129,6 милиарда долара, и бившата му съпруга Мелинда Гейтс, Дженифър, се ожени за 30-годишния си любим Наел Насар. За великолепната бяха похарчени около два милиона долара.

Миналия петък влюбените се ожениха според мюсюлманските традиции (Наел Насар е египтянин по рождение), заобиколени от семейство и приятели, а на следващия ден организираха грандиозно тържество в семейното имението на Гейтс в щата Ню Йорк.

За сватбата Дженифър имаше две рокли, изработени по поръчка и проектирани от Вера Уанг.

Младоженците признаха, че планирането на сватбата им е коствало много усилия, тъй като Дженифър е била заета с обучението си в School of Medicine Mount Sinai, а годеникът й се е подготвял за Олимпиадата (Насар е професионален ездач).

Задължително условие за гостите (поканени бяха около 300 души) беше да са ваксинирани срещу коронавирус.

Булката бе отведена до олтара от родителите си. Бил и Мелинда Гейтс, които се разведоха през август след 27 години брак и се появиха за първи път заедно на публично място след раздялата.

Съпругът на Дженифър също е богат мъж. Родителите му са милионери, които притежават компания за архитектура и дизайн. Самият Наел обаче не разчита само на състоянието на семейството си – самият той е спечелил вече няколко милиона от участията си в състезания по конна езда.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser