Преминете към основното съдържание

Ура! Тази световноизвестна козметична марка вече е в България

Kiehl’s откри първия си магазин у нас и ние сме повече от щастливи

Вече няма да се налага да търсите Kiehl’s в чужбина и да се запасявате със страхотните им продукти. Защото можете да си ги купите и у нас! Първият магазин на бранда в България отвори врати в столичния Paradise Center. Лентата му бе прерязана от генералния директор на L'Oreal Luxe Гювен Далгич, водещата Никол Станкулова и главния редактор на списание ELLE Мария Георгиева.

Американската дрогерия има 169-годишна история в производството на качествена козметика. Именно този сериозен опит и традиции са гордостта на марката, затова те са акцент и в интериора на магазините на Kiehl’s по света. Въпреки че всеки от тях носи свой собствен характер, общото е, че те претворяват ексцентричния характер на бранда и атмосферата на първата дрогерия в нюйоркския квартал "Ийст Вилидж". По стените ще видите снимки на семейството на основателя, както и други фотографии от дългата историята на марката. А да не забравяме и симпатичния символ на Kiehl’s – скелетът Mr. Bones.

Класическото наследство на Kiehl’s и отдадеността на клиентите са в основата на всеки продукт и услуга в 169-годишната традиция на бранда – от изследването на съставките и тестването на безопасността на формулите до създаването на интериорния дизайн, всичко е подчинено на индивидуалните нужди на клиентите.

Както и в останалите магазини на Kiehl’s и у нас акцент е инициативата на марката „Изпробвайте преди да купите”, както и политиката за лесно връщане на продукт и възстановяване на парите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser