Преминете към основното съдържание

Най-стилните знаменитости на наградите на Асоциацията на кънтри музиката

Галерия

56-те годишни награди на Асоциацията на кънтри музиката се проведоха в „Бриджстоун Арена“ в Нешвил, Тенеси. Домакин на церемонията за втора поредна година бе Люк Браян, заедно с Пейтън Манинг.

Червеният килим беше изпълнен с много стил и елегантност. Но и този път имаше звезди, които просто се отличаваха сред тълпата. Като най-впечатляващи оценихме тоалетите на: Кари Ъндърууд, Джесика Частейн, Келси Балерини, Хилари Скот, Джейсън Алдийн и Британи Алдийн, Боби Боунс и Кейтлин Паркър, Кейли Хамак, Тейлър и Хейли Хъбард, Сара Дрю, Кайли Морган, Риба Макинтайър и др. Може да разгледате стайлинг решенията им отблизо в галерията ни.

Лейни Уилсън беше номинирана за първи път и се подписа като една от най-големите победителки, оглавяващи списъка с цели две награди в категориите „Нов изпълнител на годината“ и „Вокалистка на годината“. Люк Комбс също отбеляза успех с приза за изпълнител и албум на годината.

Вечерта започна с трогателна почит към покойната Лорета Лин. На сцената излязоха заедно Миранда Ламбърт, Риба Макентайер и Кари Ъндърууд. Джери Лий Луис, който почина миналия месец на 87-годишна възраст, също беше почетен с изпълнение на Ел Кинг и The Black Keys.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser