Преминете към основното съдържание

Най-впечатляващите визии от наградите "Златен глобус 2021"

Галерия

78-ото издание на церемонията по връчването на наградите се проведе на 28 февруари, във виртуална среда от два града - Ню Йорк и Бевърли Хилс. Водещи бяха актрисите Тина Фей и Ейми Пьолър. Тази година събитието "Златен глобус" се състоя по различен начин, заради пандемията от коронавирус. Но въпреки нея, то не бе лишено нито от блясък и шик, нито от цвят. И то какъв - червен! Не случайно жените, които често се обличат в червено се характеризират като борбени, с изразен характер, харизматично присъствие и много страст. Точно това показаха дамите и на снимките, облечени в красиви дизайнерски рокли.

Сега чакахме с още по-голямо нетърпение церемонията, защото за първи път сред номинираните има българка. Въпреки че, Мария Бакалова не победи, тя ни плени не само с таланта и с постиженията си, но и с визията си. Като излязла принцеса от приказките, тя носеше обемна червена рокля на Armani. Мария Бакалова се състезава в категорията за "Най-добра актриса в мюзикъл или комедия", но наградата взе Розамунд Пайк за ролята си във филма на Netflix "I care a lot". Номинирани бяха и Мишел Пфайфър (French Exit), Кейт Хъдсън (Music) и Аня-Тейлър Джой (Emma).

Вижте едни от най-красивите визии на звездите в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser