Преминете към основното съдържание

„Не можех да се контролирам“: Бела Хадид призна за проблеми с алкохола

Бела Хадид, която наскоро представи на обществеността собствената си марка безалкохолни напитки Kin Euphorics, говори откровено за това как се е преборила с алкохолната си зависимост.

„Имаше период, в който наистина пиех много. Обичах алкохола и се стигна до момента, в който започнах да отменям партита с приятелите си, знаейки, че няма да мога да се контролирам”, призна моделът в интервю.

Бела успяла да спре да пие благодарение на лекар, който убедително й обяснил какъв разрушителен ефект има алкохолът върху мозъка й. Същият специалист е консултант и при създаването на напитките Kin Euphorics, които имат успокояващ ефект – по думите на Бела, те са й помогнали да се справи с тревожността и прегарянето в работните й ангажименти.

„Вече не изпитвам нужда от алкохол, защото знам как ще се чувствам в 3 сутринта, когато се събудя в състояние на тревожност и започна да си спомням какво казах на някого преди пет години, след като завърших гимназия. Всъщност алкохолът не носи нищо друго освен болка и стрес, а удоволствието от него е мимолетно.”

В досието си Бела има арест за шофиране в нетрезво състояние, като за наказание е трябвало да положи 25 часа поправителен труд, а също така да прекара 20 часа в срещи на анонимните алкохолици.

Още по етикети

Бела Хадид , алкохол
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser