Преминете към основното съдържание

Не просто каишки за часовници, а истински бижута

Галерия
Анна Кожухарова-Мариянска

Часовникът е неизменна част от тоалета на съвременната дама и извън чисто практичното си предназначение, той отдавна вече е аксесоар, който има статута на бижу. Представяме ви луксозните каишки за Apple Watch® на Chalonne. Те са дело на изкусна изработка от майстори от Франция, а сред използваните материали се открояват кожи, скъпоценни камъни – диаманти, сладководни перли, сапфири, и 14-каратово твърдо злато. Главният изпълнителен директор, основател и дизайнер на бранда Карли Морган има особено тясна връзка с Фондацията за изследване на рака на гърдата и затова от всяка продадена каишка Chalonne дарява 4% от покупната цена на фондацията.

Основната концепция на марката е да се създаде разнообразие от стилове, които да посрещнат естетическите нужди на различни жени (всеки има свой личен стил) , а също така да предложи на дамите висококачествени опции за избор на различни каишки в зависимост от повода и тоалета (точно както бихте избрали различна чанта, която да съответства и допълва визията). И не на последно място каишките на Chalonne се комбинират чудесно с други бижута, така че дамите вече няма нужда да се чудят дали пък да не свалят часовника си със силиконова каишка, за да не загрозява тя аксесоарите, които са избрали.

За Карли Морган:

Основател, главен изпълнителен директор и дизайнер Карли Морган създава Chalonne с мисията да предизвика художествено изразяване на един съвременен технологичен пазар. Нейната любов към пътуванията й позволява за черпи вдъхновение докато учи в Рим, а също така и от заниманията й с рисуване. Всяка каишка е метафора на нейните лични преживявания по време на пътешествията й. Всички нейни дизайни са пропити с усещане за време и място, като се започне от мястото, което я е вдъхновило и се стигне до дизайна в Лос Анжелис и изработката във Франция.

За повече информация за Chalonne https://chalonne.com или следете марката в социалните мрежи чрез @chalonne.la.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser