Преминете към основното съдържание

Не само парти роклята е важна, но и бельото, което се крие под нея

Ето защо днес ви предлагаме няколко модела от новата колекция на Lisca
© iStock

Днес официално откриваме парти сезона! И докато споделяме с вас десетки идеи за стайлинг и грим, се сетихме, че пропускаме една не толкова видима, но не по-малко важна част от облеклото. Говорим за бельото, разбира се, което заслужава специалното ни внимание.

Ако попитате една жена какви са подаръците, които би искала да получи или да направи сама на себе си, за празник или просто така, със сигурност в топ 3 ще попадне луксозното и секси бельо. И не защото тя няма достатъчно от него в гардероба си... Точно като с обувките, всяка от нас винаги ще намери място за още един нов чифт. Поне един. Ето защо днес ви предлагаме няколко модела от новата колекция на Lisca.

Страстно червено, фатално черно или нежно шампанско? Изкусителна дантела, аристократично кадифе или деликатен сатен? Tender Love, Royal Wish или красиво име на жена? Тези въпроси си зададохме, докато разглеждахме предложенията на liscashop.bg, за да подберем най-перфектните допълнения към задължителната малка черна рокля, към дръзко червената и към новата обсипана с брокат и пайети.

А всъщност отговорът е лесен: искаме всичко!

Още по етикети

бельо , мода
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser