Преминете към основното съдържание

Не сте я виждали така: Виктория Бекъм се смее

Как дизайнерката поздрави съпруга си за годишнината от сватбата им?

Тази двойка празнува днес 23 години от сватбата си. Футболистът и певицата се срещнаха в доста ранна възраст и преминаха през различни периоди, но връзката им само стана по-силна. През това време те станаха родители на четири прекрасни деца, прекратиха кариерите си и се заеха с нов бизнес - Виктория стана успешен дизайнер, а Дейвид - филмов продуцент.

В деня на годишнината Виктория публикува необичайна обща снимка със съпруга си. Интересното при нея е, че на кадъра бившата „Спайска“ се смее с глас, а знаем, че Виктория никога не се усмихва на снимки (защото смята усмивката си за не особено красива).

Виктория придружи рядката снимка с трогателно признание в любов към съпруга си: „Казаха, че няма да е забавно с него, казаха, че никога не се усмихвам, казаха, че всичко това няма да продължи дълго. Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!!!!”

Усмивката наистина й отива.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser