Преминете към основното съдържание

Не трябва да забравяме ръкавиците в студеното време!

Те не само ни топлят, но и придават елегантен завършек на зимната ни визия
© IMaxTree

Елегантната и впечатляваща визия е задължителна без значение от метеорологичните условия. Ръкавиците са важен аксесоар към зимния ни стайлинг, който не трябва да забравяме.

Какво ще кажете за цвят горчица? Доста актуален цвят за зимата, който носи специфично настроение със себе си. Кожените ръкавици са аксесоарът, който всяка жена трябва да притежава, особено през зимата. Acne представя интересен модел ръкавици, с който едновременно ще бъдете в крак с новите модни тенденции, но и ще се чувствате топло и уютно навън!

Belinskiy представя нестандартен, но много красив дизайн – ръкавици с ципове в черен цвят, с червени и оранжеви акценти.

А какво ще кажете за жълти дантелени ръкавици с флорални елементи? Нека внесем малко пролетно настроение по идея на Collina Strada. Те са чудесен аксесоар за роклята ви!

Да не забравяме и плетивото! Плетените ръкавици винаги са били тренди през зимата. Подходящи са както за официални визии, така и за спортни. Черните ръкавици на Palm Angels са чудесен избор.

За още интересни зимни предложения разгледайте галерията ни:

Ръкавиците: Хитът на зима 2020

Галерия

Ръкавиците: Хитът на зима 2020

Снимки: IMaxTree

Историята на ръкавиците е много стара и интересна. Смята се, че най-старите, които са съществували, са намерени в гробницата на Тутанкамон. В древността са служили за предпазване на ръцете от земеделска работа. В рицарството са били важна част от облеклото. 

Френското общество въвежда ръкавиците с открити пръсти, за да се виждат красивите нокти на жените. В края на XVII век стават неизменна част от тоалета на дамите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser