Преминете към основното съдържание

Не всичко е пари! Тейлър Суифт отказа 2 милиона долара, за да пее на сватба

Блондинката предпочете да изпълни безплатно хитовете си на друго събитие
Тейлър Суифт
Тейлър Суифт © Instagram

Въпреки че е една от най-големите звезди в музикалния бранш, Тейлър Суифт доказа, че за нея парите не са на първо място.

Кънтри изпълнителката отказала хонорар от 2 милиона долара, който богати младоженци й предложили, за да изпълни няколко от най-големите си хитове на сватбата им. Във офертата имало изискване, според което Тейлър трябвало да обърне внимание на булката и на съпруга й, както и на гостите им. И това само за 30 минути. Вместо крупната сума, Суифт предпочела да пее безплатно на кръщенето на бебето на една от най-близките си приятелки - актрисата Джейми Кинг.

Според информацията богатството на тийн любимката възлиза на над 300 милиона долара. Явно поради тази причина тя с такава лекота е отказа офертата на младоженците и е предпочела дружката си.
"Тейлър дойде с подготвени музикални дискове и изпя някои от хитовете си - Love Story, I Knew You Were Trouble и Red", разкрил присъстващ на кръщенето.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser