Преминете към основното съдържание

Недоброжелатели разделиха Ирина Шайк и Брадли Купър

Двамата обаче показаха, че са все така влюбени
Изглеждат ли Ирина и Брадли като разделена двойка?
Изглеждат ли Ирина и Брадли като разделена двойка? © FameFlynet

Недоброжелатели от приятелския кръг на Брадли Купър и Ирина Шайк пуснаха слуха пред британските медии, че двойката се е разделила след по-малко от 1 година връзка. По думите им причината за този развой е, че майката на актьора изобщо не харесвала новата му приятелка, още по-малко я смятала за достойна да й стане снаха.

Е, оказа се, че в слуховете за раздяла между Брадли и Ирина няма и грам истина и двамата ясно и публично показаха, че са все така щастливи и влюбени. Въпреки студеното зимно време в Ню Йорк, двойката не се поколеба да си размени ласки в популярния Сентрал парк, като всичко беше документирано от преследващите ги папараци.

Запознат с отношенията им пък категорично опроверга клюката за скандал между двете любими на Купър жени. „Ирина и Брадли са заедно. А двете с майка му се разбират прекрасно и няма никакво напрежение помежду им“, споделя мъжът.

© FameFlynet, Брадли и Ирина на разходка

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser