Преминете към основното съдържание

Нейно величество ДИАДЕМАТА

Казват, че тя е по-малката сестра на короната, склонен съм да се съглася
© ImaxTree

Италианското дуо, стоящо зад Dolce & Gabbana, извади короните от музеите и ги пусна да се разхождат по подиумите. Дори и малко екстремно изглеждащи, те придобиха осезаемо по-реален живот. Дизайнерите успешно ги прилагат колекция след колекция, наред с по-скромните като характер диадеми. Време е да отстраните последните от графата КОГАТО БЯХ МАЛКО МОМИЧЕ и да припознаете в тях верен съюзник.

© ImaxTree

Диадемите не само са пълноправен член на семейството на аксесоарите, но имат и своята изявена функция. Нужно ли е да ползвате слънчевите очила като помощно средство, което придържа косата ви, докато се храните в любимото си заведение с приятели? Не мисля! Изглежда леко нелепо. Дизайнерите като че ли са на същото мнение. Диадемите са сред любимите аксесоари в колекциите на Prada и Miu Miu. Gucci не ги пренебрегват, а от Red Valentino предлагат модел с воалетка – доза изисканост за клубното парти и любимия ви кожен панталон.

Разгледайте галерията и изберете своите фаворити, които ще се сприятелят със слънчевите ви очила.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser