Преминете към основното съдържание

Неизвестни подробности за секс партитата на принц Андрю и Джефри Епстийн

Журналистка, която присъствала на парти в чест на принц Андрю в къщата на Епстийн, сравнява случилото се там с филма „Широко затворени очи“.

В историята за приятелството на принц Андрю с осъдения магнат има нови подробности. Според DailyMail.co, през декември 2010 г. средният син на кралицата бил почетен гост на парти на своя приятел Джефри Епстийн. Събитието се състояло в имението на милиардера в Манхатън само седмици след като бизнесменът, обвинен в редица престъпления, е освободен от затвора. След като излежава 13-месечна присъда за изнасилване на непълнолетни момичета и е освободен, 66-годишният магнат възлага на Пеги Сегал да организира прием в чест на херцога на Йорк, който през декември 2010 г. в продължение на четири дни гостува в дома му на 71-ва улица в Ню Йорк на стойност 77 милиона долара.

Домът на Епстийн в Ню Йорк

Херцогът на Йорк не е единственият именит гост на Епстийн. Сред поканените в къщата в Манхатън са около 15 души, включително режисьорът Уди Алън, Чарли Роуз, Челси Хендлър, Джордж Стефанопулос и водещата на CBS Кейти Курик, която наскоро разказа за не толкова привлекателните навици на принц Хари. В същата биография на Курик със спомени за принц Хари, има и нещо за чичо му. Журналистката описва имението на Епстийн в Ню Йорк като къщата от филма „Широко затворените очи” на Стенли Кубрик. Филмът от 1999 г. разказва за тайно общество, чиито членове си устройват оргии, на които всички са с маски. Кейти разказва, че в къщата е имало „страховити полилеи и голи тела“. Гостите похапват лазаня и разговарят оживено, без да си спомнят ужасяващите обвинения срещу собственика на имота.

На партито Кейти информирала принц Андрю, че ще предава на живо от Лондон предстоящата сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън и попитала: „Ако изпратя имейл до вашия BlackBerry, ще ми дадете ли подробности за случващото се вътре?“ „Връщайки се назад към тази вечер, осъзнавам, че Епстийн и Андрю се опитваха да намерят приятели в медиите“, пише Кейти Курик в мемоарите си. „Вероятно са решили, че ще са им необходими, за да се справят с обвиненията в педофилия."

Кейти Курик

През същия месец в медиите излиза скандална снимка на Андрю и Епстийн. Обществеността е в шок от доказателството, че синът на Нейно Величество продължава да общува с осъден изнасилвач. Още преди Джефри да бъде осъден, принц Филип предупреждава средния си син за възможните рискове от това приятелство. Във времето след това представители на двореца твърдят, че от декември 2010 г., когато е направена съвместната снимка, принц Андрю не е виждал своя приятел.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser