Преминете към основното съдържание

Неловко! Гаджетата на Джиджи Хадид се събраха

Преди време изпълнителите бяха приятели
Зейн Малик
Зейн Малик

Да си хващаш гаджета от една и съща сфера често води до неловки ситуации. В това се убедиха бившата и настоящата половинка на Джиджи Хадид - Джо Джонас и Зейн Малик. Двамата изпълнители се оказаха сред звездите, които се изявиха на сцената на музикален фестивал в Калифорния. Джо и Зейн пяха на сцената един след друг, като освен неловката среща, се оказа, че те са заложили на доста идентичен стайлинг за изявата си пред публиката.

Джо Джонас

Това обаче съвсем не е първата среща на Джонас и Малик, тъй като двамата движат в едни и същи кръгове. Двамата често бяха сравнявани, тъй като според мнозина певците много си приличат визуално. Това по никакъв начин не беше проблем за никого от тях до момента, в който Джиджи Хадид не скъса с Джо и буквално седмица по-късно се хвана със Зейн.

Действията й доведоха до това, че Джо изтри от Instagram една от общите си снимки със Зейн, а в интервю заяви, че не е очаквал моделът толкова бързо да премине към следващото гадже.   

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser