Преминете към основното съдържание

Неочаквано! Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат

Двамата ще се борят за богатство в размер на 400 млн. долара
Амбър и Джони
Амбър и Джони © Splash

Поредният шокиращ холивудски развод е вече факт - Джони Деп и Амбър Хърд, слагат край на брака си, който продължи само 15 месеца. Актриса е била тази, която е подала молбата за развод в съда, като е посочила като причина "непреодолими различия". Тя е пожелала да получава и месечна издръжка от актьора.

Любопитно е какво ще се случи с богатството на Джони, което е в размер на 400 милиона долара. Освен това е и собственик на частен остров на Бахамите. Актьорът вече е заявил в своите документи, че не желае все още законната му съпруга да има претенции към финансите му. Лошото е, че двойката не е подписвала предбрачен договор и нищо чудно Деп да се раздели със солидна сума при бракоразводното дело.

Джони Деп и Амбър Хърд се венчаха на Бахамите през февруари 2014 г., като на церемонията присъстваха едва 24 човека. Именно заради актрисата, звездата от "Карибски пирати" сложи край на 14-годишната си връзка с Ванеса Паради, от която има две деца - Лили-Роуз и Джак.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser