Преминете към основното съдържание

Неочаквано! Кортни Кокс се раздели с годеника си и отмени сватбата

Музикантът е посикал връзката да приключи
Кортни Кокс и Джони
Кортни Кокс и Джони © Getty images

Актрисата Кортни Кокс изненадващо сложи край на годежа си, отмени сватбата си и се раздели с годеника си Джони Макдайд. Папараците пък вече уловиха звездата от ТВ сериала "Приятели" на разходка в Лос Анджелис, като от годежния й пръстен нямаше и следа. На негово място има друго златно бижу.

Засега нито Кортни, нито Джони, нито някой от говорителите им е коментирал изненадващата раздяла и прекратяването на 18-месечния им годеж. Според информацията в медиите, музикантът е бил този, който е поискал връзката да приключи.

"Всъщност Джони е този, който инициира раздялата", споделя приятел на двойката. "Той просто си събра нещата и се изнесе. Кортни дори не знае къде живее. Изключително странно е как той се справя с нещата. Джони е много студен и е коренна противоположност на Кортни."

Последният път, в който двойката се появи публично заедно, беше през август. През септември пък 51-годишната актриса пусна в Twitter акаунта си снимка на китариста на Snow Patrol.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser