Преминете към основното съдържание

Неонова пролет вкъщи: ярките модели, които да извадим от гардероба веднага

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Неоновите цветове са тук и през пролетта и определено са сред водещите тенденции на сезона, които ни карат да се усмихваме повече. В галерията ни ще намерите 35 ярки модни находки на Balmain, Helmut Lang, Marc Jacobs, Marni, Tom Ford, Valentino и Louis Vuitton. Те ще ви вдъхновят да отворите гардероба и да пробвате различни комбинации. Абстрахирайте се от студеното време навън, защото тези модели ще върнат пролетното ви настроение обратно. Защо не облечете любимата си неонова рокля, нищо, че сте вкъщи?

Ярките нюанси ни зареждат с много положителна енергия, а точно жълтият цвят се смята за един от най-щастливите. А ако сте големи мечтатели, със сигурност харесвате оранжево. Какво ще кажете за зеленото? То ни кара да бъдем по-уверени и съсредоточени, а синьото стимулира мисловната ни дейност и ни помага да запомняме по-бързо и дълготрайно дадена информация. Да не забравяме и яркорозовото, символ на нежност и красота, то е фаворит на любителите на Барби визията.

Кой е вашият цвят?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser