Преминете към основното съдържание

Неоновата рок опера на Jeremy Scott за пролет-лято 2020

Атмосферата на Земята смекчава блясъка на Слънцето. Джеръми Скот този път е вперил поглед в бъдещето!
© getty

С колекцията си за пролят-лято 2020 американският дизайнер отново е решен да се "забавлява" и точно с тази идея в ума си измисля това, което сам определя като "неонова рок опера".

Резервирайки си място в една от капсулите на SpaceX, Джеръми ни изстрелва право в стратосферата, където за контраст на черното пространство отвъд гравитационното влияние на нашата планета ставаме свидетели на колизия от очебиещи шантави принтове и цветове!  

Велик е този артист, който кара зрителите да забравят за детайлите!

Вдъхновен от култови сайфай филм от 80-те, като кичозното "Течно Небе", колекцията на Скот е насочена да задържи колкото се може повече вълнение във всеки един елемент от облеклото и се разпорежда с всичко това, което би могло да се нахвърли върху дрехата. 

Поредица от психеделични принтове с хавайски такива, цветни блейзери и сребърни палта, мини рокли, визии със сребърни тръбички, усукани като същински змии, буфан ръкави, зелени акценти в неонови цветове… 

Подобна визия за бъдещето е способна да ни вкара направо в лудницата! Толкова много за гледане и също толкова трудно за премисляне.

За добро или за лошо, създаденото от Джеръми Скот е способно да те отвлече от реалността, дори само за кратко, и за момент всичко друго наоколо спира да съществува.

Jeremy Scott пролет-лято 2020

Галерия

Jeremy Scott пролет-лято 2020

снимки: imaxtree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser