Преминете към основното съдържание

Неонови цветове в разгара на лятото

Минималистична рокля, максимален ефект

След успешния експеримент с принта на точки, продължавам смело с още тенденции за лято 2019, които да подложа на тест. Експеримент втори: неонови цветове!

Присъствието на тенденцията по подиумите за пролет/лято 2019 беше невъзможно за игнориране. Някои от най-релевантните марки за поколението на luxury athleisure не се поколебаха да покажат модели във всички цветове на маркерите от офиса. Особено добре това се получи при Off-White, а публиката на Prada беше на гребена на вълната пред вратите на дефилето:

Off-White

Prada

Стилистите на Холивуд също побързаха да облекат клиентите си в неонови цветове:

Hailey Bieber Blake Lively | Rita Ora

Моят избор e неочаквано попадение от Zara, което се предлага в няколко други цветови опции - розово, синьо и жълто-зелено. Предвид минималистичната кройка и също толкова минималистичната цена, реших да направя този летен експеримент. Като сравнително консервативен човек по отношение на цветовете в гардероба ми, това беше една малка крачка към изцяло ново измерение от риск, но за моя изненада се оказа изключително лесно да подбера бели маратонки и деним яке за обяд в града.

Линк ТУК (поради студийно осветяване цветът изглежда различно)

Кой неонов нюанс бихте опитали това лято? Оставете своя отзвук в коментарите!

INSTAGRAM: @MADLENDN

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser