Преминете към основното съдържание

Днес избираме стил в неоново зелено

Тези три акцента в гардероба са достатъчни.
Vionnet FW14/15
Vionnet FW14/15

Сигналните цветове са привличали погледите, но изискват смелост, за да ги имаме в гардероба си. И още повече дързост, за да ги носим,особено от глава до пети. Нашите три любими детайла, с които лесно можем да включим неоновия нюанс на зеленото в гардероба са удобни и лесно приложими. Ето ги! 

Яке Moschino от TREND BOX, 1500 ЛВ.

Спортно яке с кожена яка в зелено. Якето може да се комбинира с различни дрехи и стилове, а яката е деликатен намек за екстравагантност. 

Блуза Balenciaga от ETIQUETTE, 1140 лв.

Едновременно стандартно, но и нестандартно предложение е пуловер с интересен принт и миск от зелено и черно. Комбинациите с него са безкрайни - с пола до коляното, с дънки, с панталон, в спортен стил, дори в елегантен кежуал. 

Очила Gucci от OPTICLASA, цена при запитване в магазина

Може би най-екстравагантното решение за неоново зелено в гардероба ни са очила с цветни стъкла и рамки. Но имате предвид, че това е тенденция, която ще властва и през лятото. Нека бъдем смели и цветни - неоново зелени!

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser