Преминете към основното съдържание

Неоновото видео на “Say My Name” ни вкарва в party mood

David Guetta, J Balvin и Bebe Rexha пуснаха ефектния официален клип към песента “Say My Name”
© press

Три седмици след излизането на сингъла “Say My Name”, David Guetta, J Balvin и Bebe Rexha пуснаха цветното и секси видео към него, което съвършено се вписва в латино звученето на песента, и е с участието на тримата артисти.

Режисьор на клипа е Hannah Lux Davis, която и преди е работила с Guetta по визуализациите на “Don`t Leave Me Alone” и “Hey Mama”, както и за видеа на артисти като Ariana Grande, Halsey, Demi Lovato и Lil Wayne.

Силната метафора в текста е показана с използването на авангардни зрителни ефекти, въртящи се около темите за огън, вода, земя и въздух.

През последния месец “Say My Name” беше изпълнена на музикалните награди LOS40 в Испания, както и във Франция на наградите NRJ Music Awards. Сингълът достигна над 75 милиона слушания, текстовото видео има над 50 милиона гледания, а песента продължава да се изкачва в европейската еърплей класация.

Още по етикети

песен , музика , клип
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser