Преминете към основното съдържание

Иван Иванов – Vanski изгрява с дебютен сингъл

Любо Киров и Вирджиния Рекърдс обединяват усилия в подкрепа на млади български таланти
Vanski/
Стил: Кристиан Пижов
Vanski/ Стил: Кристиан Пижов © Снимка: Jeason Brad Lewis

В ролята на “непознатия” е Иван Иванов – Vanski, който едва на 18 години, вече има сериозни музикални постижения зад гърба си.

През 2011 печели правото да представя страната ни на детската Евровизия в Ереван, Армения и се класира на 8-мо място.

Младият изпълнител взима участие в предаванията „Големите надежди“ и „Гласът на България“ сезон 4, а през 2012 година самият Adam Lambert забелязва безспорния му талант и споделя негово изпълнение в профила си в Twitter.

© Снимка: Jeason Brad Lewis, Vanski/
Стил: Кристиан Пижов

“Непознат” е първият самостоятелен сингъл на Vanski, който е част от My Sound Universe – продуцентският лейбъл на Любо Киров. Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на приятния екип от Боян Христов, Михаела Филева и Vanski.

„Песента “Непознат” на Vanski е много специален проект, защото това е поп музика от ново поколение. За мен е изключително важна каузата да подкрепям и продуцирам млади изпълнители.“ – признава Любо Киров.

© Снимка: Jeason Brad Lewis, Vanski и Лина Роскин /Стил: Кристиан Пижов

Видеото към песента е впечатляваща продукция, с режисьор Люси Иларионов. Стилист на Vanski е модният редактор на elle.bg Кристиан Пижов, който перфектно изгражда младежки и модерен имидж в четирите визии на младият изпълнител към дебютното му видео. 

Друг любопитен факт е, че чаровната актриса Лина Роскин взима участие в снимачният процес, който продължава 14 часа, за които екипът сменя 5 локации. 

„Винаги съм искал да се занимавам точно с този стил музика. Всеки млад изпълнител си има свой любим певец и все още ми е трудно да повярвам, че именно моят любим изпълнител Любо Киров ми дава шанс да тръгна в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем заедно един смислен проект. Участието ми в написването на текста, както и безценната подкрепа на Михаела Филева и Боян Христов, правят парчето още по-специално за мен.“, с разказва Vanski.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser