Преминете към основното съдържание

Нещо ново, нещо уникално, нещо мое

На какво е способен новият HUAWEI nova 11 Pro?

Веднага отговарям – на много повече, отколкото развинтената ви фантазия може да нарисува дори в най-смелите си мечти.

Съвременният мобилен телефон не просто отговаря на най-високите ви изисквания, той е статус, необходимост и начин на живот. Новият HUAWEI nova 11 Pro има впечатляващи характеристики, невероятен дизайн и дава възможност да създадете съдържание с най-високо качество. Но, всичко по реда си.

​Красотата на първо място

HUAWEI Nova 11 Pro е с привлекателен дизайн. Привлекателен ли казахме? Та той е уникален! Аз съм дизайнер, а доскоро бях веган. А каква е връзката? Трудният път от решението ми да бъда себе си до изпълнението. Да подбирам подходящите продукти за хранене, дрехите и обувките, които да нося, козметиката, която ползвам. И да, телефонът, който е 24 часа в денонощието с мен. Съобразявах всяка своя стъпка с живота, към който се придържах, и затова срещата ми с HUAWEI Nova 11 Pro си беше любов от пръв поглед.

Дизайнерската му концепция интегрира виталността и оригиналността на младостта, създавайки стандарт в смартфон модата. Тя се превъплъщава в две гами – черно и зелено, и за първи път идва с кожен гръб от веган кожа с гравиран монограм – nova Monogram Vegan Leather Design. Това ми дава още едно спокойствие, че принадлежа към общността, на която симпатизирам.

„Бъдете себе си, другите роли вече са заети“ #HUAWEInova11Pro

nova не следва, а води тенденцията. Прегръщайки разнообразието и нарушавайки правилата, nova показва смелост да демонстрира истинското си аз. nova се грижи за младите хора и представлява тенденция и отношение за демонстриране на техните собствени уникални личности.

Името nova произлиза от латинската дума "novus", което означава, че всяка изгряваща звезда е родена, за да блести, подобно на страстта на младостта, когато преследваме мечтите си за по-добро бъдеще.

За да отговори на предпочитанията на повечето потребители на nova, HUAWEI nova 11 Pro идва с безупречен OLED извит дисплей. Изключителната лекота, тънкост, съотношение и R-ъгълен дизайн осигуряват гладко и успокояващо изживяване при захващане. Модулът на камерата е надграден до Super Star Orbit Ring дизайн, който свързва горния и долния звезден пръстен и идеално съчетава технологични иновации и артистична естетика.

Дъжд от добри новини

Камерата, на която всеки себеуважаващ се професионалист държи, е с невероятни характеристики. Добра новина за тези, които не могат да си представят живота без социални мрежи: с HUAWEI nova 11 Pro можете да създавате висококачествено съдържание 24/7 (Да! Дори и през нощта). 50 MP Ultra Vision Camera – най-добрата задна камера в семейството на nova идва и с 50 MP Ultra Vision Camera, с 50 MP RYYB Ultra Vision сензор и 8 MP Ultra-Wide Macro Camera. Налице е още Laser Focus Sensor с поддръжка на автофокус, за по-бързо заснемане на обекта. Специална матрицата улавя с 40% повече светлина от RGGB конфигурацията1, за по-ясни и детайлни снимки, правени на тъмно. Новата система за улавяне на спектъра на обкръжението гарантира, че всеки цвят е жив и коректно възпроизведен, благодарение на 10-каналния сензор за цветна температура.

Пригответе се и за още по-добри портрети – групови и в близък план, благодарение на технологията XD Portrait. При ниска осветеност, при неблагоприятни снимачни условия – са ви гарантирани портрети с богати детайли, автентични цветове, които впечатляват със запазването на естествения тон и текстура на кожата.

nova 11 Pro надгражда технологията HUAWEI Multi-Vision Photography, с предна 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 1/2.61-инчов фон, 4K качество на изображението, отлична резолюция и светлочувствителност. 8-мегапикселовата Close-up Portrait Front Camera поддържа 2x оптично и до 5x цифрово приближение, включително 0.7x групова снимка, 1x HD селфи, 2x текстуриран портрет и 5x близък план на грима, за улавяне на красотата от всяко разстояние.

1По данни от лабораториите на Huawei.

Любопитно

- Средностатистическият човек поглежда своя смартфон около 110 пъти на ден.

- Първите телефони, продавани в САЩ през 1983 г., струват 4000 долара.

- В Япония по-голямата част от мобилните телефони са водоустойчиви, защото хората са свикнали да ги използват дори под душа.

- На Земята има повече хора с мобилни телефони, отколкото хора с тоалетна.

- Индустрията на мобилните телефони е най-бързо развиващата се на нашата планета.

- 70% от мобилните телефони са произведени в Китай.

- Терминът „номофобия“ е сравнително нов. Произлиза от английското „no mobile phobia“ (може да се преведе и като „нетмофобия“) и е въведено от експерти, за да опише състоянието на тревожност и дори паника при човек, който по една или друга причина е загубил способността си поддържа контакт с хора чрез мобилния си телефон.

И още, и още...

Мощният nova Game Engine, оптимизиращ използването на всички ресурси, от процесора до чувствителния на допир дисплей, за отлично изживяване при гейминг. За гладка игра от съществено значение е и охлаждането, затова серията е оборудвана с патентована от Huawei графенова система, която подобрява отвеждането на топлината със 7%1 в сравнение с предишното поколение, a 10-каналният матричен дизайн тип „басейн“ подобрява охлаждането на видеокартата с 60%2 в сравнение с традиционните решения. Смартфонът въвежда и специален алгоритъм, благодарение на който животът на батерията при игра се повишава с 10%, закъснението спада с 5%, а температурата на цялото устройство се понижава с 1°C3, в сравнение с nova 10 Pro. 4500 mAh батерия4.на HUAWEI nova 11 PRO държи телефонът дълго в ръцете ви, а турбо зарядното с мощност 100W ще зареди устройството ви до 60% само за 10 минути, а за пълно зареждане при изключен екран са необходими едва 20 минути. И за да сте напълно спокойни, дори при гледане на кратки видеоклипове, ви трябват само 15 минути, за да заредите батерията до 50%5.

1 По данни от лабораториите на Huawei.

2 По данни от лабораториите на Huawei.

3 По данни от лабораториите на Huawei и сравнено с HUAWEI nova 10 Pro.

4 4500 mAh е типична стойност на капацитета на батерията.

5 По данни от лабораториите на Huawei. При температура 25±1°C и относителна влажност 45%–80%, използване на оригинално зарядно HUAWEI SuperCharge и съответния кабел, включен Turbo mode, преглед на кратко видео на екрана, телефонът се зарежда от 3% до 50% за 15 минути. (По време на зареждането температурата на смартфона леко се повишава, което е нормално). Действителното представяне при зареждане може да варира в зависимост от продукта, навиците на използване и средата.

10 пъти по-силен

Kunlun Glass също е екстра, която ще видите за първи път в серията nova. Чрез високотехнологично инжектиране на композитни йони, са генерирани стотици милиони нанокристали, които драстично повишават издръжливостта на стъклото. Устойчивостта на изпускане е 10 пъти по-висока от тази на предишния модел1.

1 По данни от лабораториите на Huawei. Телефонът съдържа чувствителни компоненти, внимавайте да не го удряте и изпускате при употреба.

По-бързо, по-удобно, по-интелигентно

И ако интерфейс EMUI 13 не ви казва много като термин, сме готови да ви обясним – буквално на ръка разстояние от вас са различни формати, като видео, аудио, запис на глас, ръкопис, уеб линкове, PPT и PDF. Лесно можете да селектирате няколко обекта и да ги поставите на избрано място в бележката. Privacy Centre и Security Centre се грижат за сигурността на данните ви, а настройките и разрешенията на приложенията са по-прозрачни и лесни за управление от когато и да било.

В Италия е проведен интересен експеримент: 300 души са оставени без мобилни комуникации за 15 дни. 30% от участниците спокойно преживяват загубата, 70% усещат липсата на телефон, 25% от тях се чувстват просто отвратително. А 48% от участниците признават, че без мобилен телефон са загубили дори интерес към секса. Психолозите, провели експеримента, отбелязват, че съзнанието на такива хора е в постоянна готовност да отговори на нова информация. В резултат на това концентрацията на вниманието на човек намалява и той не може да се посвети на изпълнението на текущите задачи. Те дават на тази зависимост термина "инфомания".

AppGallery: пълен набор от функционални приложения

Както всички смартфони на Huawei, и този идва с пълен набор от функционални приложения. Като третият най-голям магазин за приложения в света, AppGallery си спечели репутацията на колекция от хиляди приложения и много от тях са сред водещите в света в своята сфера. В AppGallery те са разделени в 18 категории, покриващи глобални и локални приложения за навигация и транспорт, новини, социални мрежи, финанси, развлечение и много други.

Вземете своя Huawei nova 11 Pro до 2-ри юли 2023 и той ще дойде в комплект с Huawei FreeBuds 5i. Повече информация за Huawei nova 11 Pro можете да намерите ТУК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser