Преминете към основното съдържание

Нещата стават сериозни. Брадли Купър запозна Ирина с майка си

Дали пък рускинята няма да успее да заведе вечния ерген до олтара
Брадли и Ирина
Брадли и Ирина © TheImageDirect

Брадли Купър не просто е хлътнал по новата си половинка Ирина Шайк, а е силно влюбен в нея, като по всичко личи, че нещата между тях са доста сериозни.

Повод за тези твърдения стана срещата, която актьорът организира между рускинята и майка си Глория. Двете дами бяха представени една на друга в доста неангажираща обстановка, а именно на плажа в Ню Джърси. 
Разбира се, цялото плажно преживяване беше запечатано от дебнещите ги наблизо папараци. На кадрите ясно се вижда, че двете любими жени на Брадли се разбират доста добре. През цялото време, докато разговаря с майката на любимия си усмивката не пада от лицето на Ирина.

В доста добро настроение е и Брадли, който е известен в Холивуд с това, че доста трудно задържа жена до себе си за по-дълго от няколко месеца.
Че Ирина и Брадли са луди един по друг стана ясно и от 2-седмичната им ваканция в Италия. Там папараците също не ги оставиха на мира, щракайки ги как се целуват на плажа.

© TheImageDirect, Брадли, майка му Глория и Ирина

Снимки от прословутото им любовно рандеву в Италия пък можете да видите в галерията:

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser