Преминете към основното съдържание

Netflix и Sony спират снимките на филми с участието на Уил Смит

Актьорът продължава да се сблъсква с последствията от постъпката си на Оскарите.

Netflix обяви замразяване на снимките на Fast and Loose. Според сюжета на филма лидерът на престъпна банда губи паметта си след нападение. Постепенно той научава, че е водил двойнствен живот като престъпен бос и като агент на ЦРУ. Скандалът с Уил Смит ме е единствен за проекта - седмица преди Оскарите режисьорът Дейвид Лийч се отказа да работи по лемтата и започна да снима филм с Райън Гослинг за Universal.

Sony спря производството на Bad Boys 4, в който също участва Смит. Въпреки това драмата за робството Emancipation, в която той е в главната роля, трябва да излезе скоро по Apple TV+ и, според The Hollywood Reporter, филмът няма да бъде спрян.

Припомняме, че на 94-та церемония по връчването на наградите на Оскар Уил Смит се качи на сцената на Dolby Theatre и удари шамар на комика Крис Рок, който грозно се пошегува с прическата на Джейда Пинкет Смит, която страда от алопеция. Впоследствие Смит се извини за действията си и дори се отказа от членството си в Академията, но за някои компании това не беше достатъчно, за да продължат да работят с актьора.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser