Преминете към основното съдържание

Незаконните деца на принц Албер за първи път на обща снимка с наследниците му

Първата в историята снимка на всички деца на принц Албер беше публикувана от голямата му дъщеря в социалните мрежи.

29-годишната Джазмин Грималди, най-голямата от извънбрачните деца на принц Албер, публикува видео в своя Instagram с любимите си моменти от 2021 г. Сред снимките сред природата, вкусни ястия и пътувания, феновете забелязаха една много сладка снимка, която показва Джазмин и нейните полубратя и сестри. Това е първата съвместна снимка на четирите деца на принца на Монако, която се появява официално.

Кой кой е на снимката? Седемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела са деца на принц Албер и съпругата му принцеса Шарлийн; Джазмин е дъщеря на Албер и американката Тамара Ротоло, а 18-годишният Александър Грималди-Косте е син на бившата стюардеса Никол Косте, с която принцът се среща за кратко през 1997 година. Братята и сестрите изглеждат много щастливи на снимката, за която се смята, че е направена около август 2021 г.

Интересен факт е, че именно принцеса Шарлийн, която в момента се лекува извън Монако, е насърчила Албер да събере всичките си деца. Джазмин за първи път срещна баща си, когато беше тийнейджър. „Бях на 14 години, подготвях се за гимназия, когато в медиите се появи информацията, че принц Албер има дъщеря и това бях аз“, каза тя в интервю. „В този момент исках да се свържа с баща ми, да го опозная по-добре и той да ме опознае по-добре. Чудесно е, че това се случи и оттогава имаме отлични отношения."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser