Преминете към основното съдържание

Никога не сме виждали Мелания толкова щастлива

Първата дама показва нов нюанс на косата и най-широката си усмивка

По време на „царуването“ си в Белия дом Мелания Тръмп беше известна като „принцеса Незасмяна“ сред всички първи дами на САЩ. Изглеждаше, че подобно политическо и социално задължение е неприятно бреме за нея. Не случайно най-голям брой конспиративни теории и подозрения за съществуването на двойник са свързани именно с името на Мелания.


Ето защо сме толкова изненадани да видим широко усмихнатата Мелания, която през цялото време искрено сияе от щастие. Не обичаме да „гадаем от снимки”, но на съпругата на Тръмп явно й е паднал камък от душата . Първата дама посрещна голямото коледно дърво за украсата на Белия дом, облечена в елегантно палто, а след това заедно с президента помилваха две пуйки послучай Деня на благодарността. Експерти отбелязаха, че Мелания е променила и нюанса на косата си и постепенно се връща към русия цвят. А всички знаем кога жените променят прическите си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser