Преминете към основното съдържание

Никол Кидман: Бях дете, когато се омъжих за Том Круз

Днес актрисата е щастлива с кънтри звездата Кийт Ърбън
Никол Кидман и Том Круз
Никол Кидман и Том Круз © Getty images

Никол Кидман рядко коментира отношенията си с Том Круз, с когото имаше брак, който продължи цели 10 години. Тя все пак направи изключение и в скорошно интервю разкрива, че не съжалява за времето прекарано със звездата от "Мисията невъзможна".

"Бях дете, когато се омъжих за Том, но изобщо не съжалявам. От уважение към Кийт обаче предпочитам да не дискутирам тази тема", категорична е днес 48-годишната австралийка. Двойката си каза "да" през 1990 г, когато Никол е на 23 години и се разведе през 2001 г.

Том и Никол имат две осиновени деца - Исабел и Конър, които обаче не са особено близки с майка си, тъй като тя не е част от Църквата на сциентолозите, към която всички останали принадлежат.

Кидман и вторият й съпруг също имат две деца - 7-годишната Съндей Роуз и 4-годишната Фейт Маргарет, която беше износена от сурогатна майка. Никол не крие, че е щастлива, че е срещнала Кийт и двамата са заедно.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser