Преминете към основното съдържание

Никол Кидман ни показва как да носим костюм от три части

Актрисата е с главна роля в новия сериал "The Undoing"

На пресконференция в Калифорния по случай телевизионния сериал „The Undoing“, Никол Кидман се появи в цялостна визия на GUCCI.

Актрисата има главна роля в новия сериал, чийто сюжет се фокусира върху жена на име Грейс - успешен терапевт от Ню Йорк, която на пръв поглед има всичко - любящ съпруг, красив син, изобилен живот. Грейс е на път да публикува първата си книга, в която съветва жените да се вслушват в интуицията си и да вярват в първото си впечатление за мъжете. Въпреки това, в навечерието на старта на продажбите на книгата съпругът на героинята изчезва и приказният ѝ живот се превръща в серия от неприятни разкрития и PR скандал. Премиерата на поредицата е насрочена за май тази година.

За срещата си с пресата Никол избра строго бизнес облекло. Актрисата облече сако и жилетка в пясъчн цвят на Gucci, което съчета със синя риза, черни панталони. Вратовръзка в стил Ани Хол допълваше визията ѝ.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser