Преминете към основното съдържание

Никола Пелц планира втора сватба с Бруклин Бекъм заради „съсипаната“ първа

На фона на наближаващата годишнина от сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм стана известно, че двойката планира да проведе повторна брачна церемония.

Сватбеното изживяване на Никола беше развалено от множество съдебни дела между семейство Пелц и организаторите на празника и съпътстващите го скандали. Според Closer, за съпругата на Бруклин Бекъм е трудно да си спомни интензивната подготовка за сватбата, самото тържество и дори да погледне снимките от този толкова важен ден.

"Никола си спомня този ден като стресиращ от начало до край. Всичко беше кошмар. Тя изобщо не беше във възторг от сватбата, от подготовката за нея с трима различни организатори, а сега го свързва с караници , проблеми и напрежение между семействата“, споделя източникът на изданието.

Никола признала пред Бруклин, че й е трудно да забрави драмата, през която е преминала, и това може да повлияе на отношенията им. Ето защо младоженците планират да отпразнуват първата годишнина от брака си с нова церемония. „Никола иска да повтори този ден, но с нова рокля, нови снимки и нов празник.“

Според източника, въпреки конфликтите между Никола и Виктория Бекъм, свекървата била доволна от решението за втора сватба. „Тя също харесва идеята да го направят отново. Враждата със сигурност няма да изчезне за една нощ с нова сватба, но може да бъде чудесен начин да за поставяне на ново начало.“

Никола иска да остави в миналото спомените от подготовката за сватбата и конфликтите с организаторите, които бяха сменени три пъти. Сега тя активно общува с нова агенция за бъдещия празник и търси перфектното място за мечтаното празненство.

"Тя иска втората им сватба да бъде супер готина, много модерна и много различна от първата. Никола просто иска този ден да бъде наистина позитивен, щастлив и да олицетворява любовта й с Бруклин."

Влюбените се ожениха през април миналата година, но тържеството беше помрачено от скандали. За булчинска рокля Никола избра тоалет на Valentino, а не на марката на свекърва си Victoria Beckham. Певецът Марк Антъни изнесе реч на сватбата, посветена на Виктория, а не на младоженците, и изпълни песента не за първия им танц, а за танца на майка и син.

Младоженците бяха обвинени, че са прахосали парите на родителите си за церемония на стойност 3,5 милиона долара - неподходящо „пиршество по време на чума“ на фона на събитията в Украйна и рязкото покачване на цените в САЩ и Европа.

23-годишният Бруклин получи своята порция хейт от близки и фенове за това, че избра да приеме двойното фамилно име Пелц-Бекъм и че „живее с парите на баща си“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser