Преминете към основното съдържание

Нина Добрев сподели с феновете си още щастливи мигове от България

Актрисата пусна снимки на роднините
Нина с баба си и дядо си
Нина с баба си и дядо си © Instagram

Нина Добрев е много щастлива, че е в България и побърза да сподели радостните мигове с милионите си фенове. След като показа дома на баба си и дядо си, тя побърза да публикува в социалната мрежа и кадри със самите тях.

Моите Баби и Деди. Нямаше да бъда тук без вас. Буквално. 58 г. брак и броенето продължава. Обичам ви“, написа красивата брюнетка. Тя се щракна за спомен и с братовчедка си, като кадърът е заснет пред Народния театър.

Фактът, че тийн любимката Нина Добрев е у нас предизвика истерия сред верните й фенове. Някои имаха шанса дори да се снимат с нея, като кадрите бързо попаднаха в интернет пространството.

Щастието на почитателите на сериала "Дневниците на вампира" е огромно, тъй като само няколко дни преди Нина, у нас пристигна за малко и един от колегите й от вампирската сага - Пол Уесли. Той също не остана незабелязан от почитателите си, които след новината за пристигането му, буквално окупираха хотела, в който беше настанен.

Текст: Ирена Късметска

© Instagram, Нина с братовчедка си

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser