Преминете към основното съдържание

Нюйоркските истории на безразсъдно смелата китайска фотографка

„Познанието е безкраен път“, споделя Дуо Лин
© Duo Linn

Фотографията е неизменна част от света на модата, а това да си самоук творец в една динамична индустрия, която рядко търпи някой да „плува срещу течението“, граничи с безразсъдна смелост. Дуо Лин емигрира със семейството си от Китай в Ню Йорк преди няколко години. Скоро след това тя започва да работи като самоук фотограф, който не се страхува да следва своята понякога дори сурова гледна точка.

© Duoo Linn

Представяме ви модната история „Вятърът във върбите“, в която творческото виждане на Дуо ни отвежда до едно модно преживяване там, сред неповторимата красота на природата на Upstate New York.

© Duo Linn

Върбата в Китай е символ на деликатност и нежност, пряко свързвана с женското начало и еротиката. Това е отправната точка за интригуващия проект, който улавя онези неповторими, по човешки интимни моменти, ставащи все по-трудни за заснемане в ерата на дигиталната надпревара.

© Duo Linn

„Въпреки че не можем да променим света, пазара, субекта или съществуващото, поне можем да променим начина, по който разказваме за тях“, е твърдото убеждение на Дуо Лин. Тя пресича границите на модната фотография с широко отворени очи и със страст „разказва“ своите истории.

Представяме ви в галерия впечатляващите със своята женственост кадри от „Вятърът във върбите“. Зад създаването на тази романтична история сред природата стои международен екип от Китай, Япония, Америка, Беларус и Тайланд.

Фотографии Duo Linn @duoduolinn. Стайлинг Natalie Czyzyk. Грим Sandy Nicha. Коса Koji Ichikawa. Модел Adele Siniak @The Industry Model. Продукция и ПР Everor Studio, USA.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser