Преминете към основното съдържание

"Но първо, нека пием кафе."

Дневни задачи, дневна доза кофеин и нови любими обувки

След пет години и половина в Копенхаген, ден без дъжд и/или свиреп вятър е събитие, което попада в речника ми като синоним на рядка астрономическа аномалия. В действителност, есента беше дълга и чаровна, а зимните месеци (засега) - необичайно приятни, което ми позволява да заместя дънките с пола от време на време.

Например, днес излязох с дълъг лист със задачи за вършене, по средата на който спрях да презаредя в една от многото симпатични пекарни за кафе и брауни. Очевидно, то не е на снимката, все пак имам приоритети - първо храна, после снимки.

Едно от нещата, които ще научите първо за мен, е че аз обичам дрехите си - купени като любов от пръв поглед или издирени с времето, от красив бутик или миниатюрен магазин за втора ръка дизайнерски вещи в подножието на Montmartre.

Доста от тях са грижливо пазени с години и никога не съм се притеснявала от това да ги нося отново и отново в различни контексти и комбинации.

Палтото е от H&M, но никой не ми е повярвал лесно, когато съм споделяла скромния му произход. Вече втора година е една от най-любимите ми дрехи.

Чантата е 3.1 Phillip Lim - класическият им модел Pashli, но в мастилено синьо вместо редовното черно, и е безценно практична и издръжлива.

Ново попълнение са обувките - дело на сингапурското дуо Charles & Keith, с нестандартен ток от метал, на който не устоях. Някой от идните дни трябва да проверя как биха стояли с boyfriend дънки.

Кашмирен пуловер (фирмен магазин в Милано) и wrap пола (H&M) завършват всичко. 

Това е от мен засега - и ако слънцето се появи и над вашия град, облечете нещо, което да ви напомни за идващите по-топли пролетни месеци.

Още по етикети

стил , мода , аутфит
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser