Преминете към основното съдържание

Нова драма с децата на Мадона

Бабата на дъщеря й Мърси не я е виждала
Мадона и Мърси
Мадона и Мърси © Instagram

След като в продължение на няколко месеца Мадона преживя истинска драма, след като синът й Роко избяга от нея и отказваше да я вижда, певицата отново се изправя пред проблеми заради децата си. Биологичната баба на осиновената дъщеря на звездата - Мърси, публично помоли да види внучката си.

73-годишната Луси не е виждала Мърси от 2009 г., откакто Мадона я осинови. И макар че певицата беше обещала на семейството, че ще направи всичко възможно дъщеря й да се вижда с тях, това така и не се случи.

"Мадона не е била в контакт с мен и не разбирам защо. Тя води Мърси в Малави, но не и да се види с мен. Защо не идва? Изпитвам голяма болка в сърцето си. Вече съм стара и всичко може да се случи. Искам да видя детето преди да е станало твърде късно", обяснява Луси.

Мърси попадна в семейството на Мадона, която я осинови от сиропиталище в Малави. Момиченцето попадна там, дни след появата си на бял свят, тъй като майка й умира 8 дни, след като я ражда.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser