Преминете към основното съдържание

Нова Двойна игра на музикалния пазар

Има ли конкуренция между близначките Алекс и Влади?

Дори да не стигнеш до финала на риалити формат като „X-Factor”, имаш шанс да сбъднеш мечтата си! Така се случи с близначките Алекс и Влади, които бяха привлечени в каталога на Монте Мюзик през септември 2014 г. 19-годишните певици, преминали през период на сериозна музикална и професионална подготовка ни изненадват с дебютната си песен “Двойна игра”, лично композирана от Графа. В проекта се включва като гост-звезда и артиста на лейбъла VenZy. Текстът на песента е на Графа и Илия Григоров, а видеото е реализирано от режисьора Васил Стефанов.

Между двете близначки има много силна връзка и именно това вдъхновява Графа, който фокусира основната идея в текста и музиката именно върху този факт.

Когато са селектирани за финалисти в X-Factor, момичетата още не били сигурни, че искат кариерата им да е съвместна. Но начинът, по който ги приема публиката ги убеждава, че заедно са по-силни. Двете се допълват, помагат си и знаят, че винаги има на кой да разчитат.

През последната година Алекс & Влади са изцяло отдадени на музиката, репетират ежедневно върху обща музикална програма, която включва любимите им кавъри, интерпретирани от нежните им гласове и акомпанимент на китара. След излизането на дебютния им сингъл “Двойна игра” Алекс § Влади вече имат собствена песен в репертоара си. От музикалния им лейбъл Монте Мюзик вече работят върху следващата им песен.

 

Още по етикети

музика , дебют , албум
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser