Преминете към основното съдържание

Нова година в нова форма

Шведският моден гигант изненадва с неустоима спортна линия

H&M поставя началото на един силен спортен сезон с нова пролетна колекция H&M Sport. Стилната визия винаги е приоритет за почитателите на модата и независимо от сезона и спортната активност, шведската модна марка задоволява изискванията им. Подобрени технически материи и функционални детайли откриваме в новите предложения за пролетта, които вече са в избрани магазини на марката у нас.

Пролетта е сезонът на свежите сили и силната мотивация и H&M ни ги подарява. Модни предложения за бягане, фитнес, спорт на открито и йога и пилатес превръщат спортуването в стилно модно приключение.

Спортно бельо, материи с мрежа и панели за допълнително проветряване, бързосъхнещи и противоветрени материи, безшевни топове и клинове, дрехи със специален дизайн и конструкция, улесняващи движението и придаващи комфорт ще превърнат спортните усилия в любима част от деня ни. Цветове като черно, сиво, лилаво с контрастиращи неонови детайли освежават цялостната визия и създават усещане за експресивност и лекота.

Колекцията е вече в избрани магазини на марката в страната. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser