Преминете към основното съдържание

Нова гола снимка на Ким Кардашиян предизвика скандал

Актриси и водещи разкритикуваха жената на Кание
Голата Ким Кардашиян
Голата Ким Кардашиян © Instagram

Подобно на съпруга си Кание Уест и Ким Кардашиян се забърка в сериозен скандал в социалната мрежа. Тя влезе в словесен сблъск с актрисите Бет Мидлър и Клоуи Грейс Морец, които я разкритикуваха заради чисто гола снимка, която майката на две деца публикува в Twitter преди няколко дни. Той е направен малко преди риалити звездата да забременее със сина си Сейнт. 

Освен с няколко хапливи коментара по адрес на двете си нови врагини, Ким реши да посте още един свой nude кадър, с който допълнително разпали дискусията. На черно-белия фотос г-жа Уест е закрила гърдите и интимните си части с ръце.

"Хей, Бет Мидлър, знам, че часът ти за лягане отдавна е минал, но, ако все още си будна и четеш това, пусни твоя гола снимка. Само се шегувам" и "Хей, Бет Мидлър, не ми се искаше да споделям как преди време ми изпрати подарък в желанието си да ми станеш една от фалшивите приятелки", бяха коментарите на Ким насочени към комедийната звезда. 

© Instagram, Снимката, която предизвика скандала

"Нека всички да поздравим Клоуи Морец за присъединяването й към Twitter, след като никой не знае коя е тя", пък беше обръщението й към бившето гадже на Бруклин Бекъм. 

Ким не пропусна да обяви и че в момента харчи чека си от 80 милиона, който е получила заради играта си за мобилни телефони, която наскоро пусна, както и че е покрила дълга на мъжа си от 50 милиона долара. 

© Getty images, Бет Мидлър и Клоуи Морец

Повод за звездния скандал станаха коментарите на Бет и Клоуи относно голата й снимка. "Ако Ким иска да видим части от тялото й, които не сме виждали, ще трябва да глътне камерата", написа Мидлър. "Ким, надявам се, че осъзнаваш колко е важно да показваме целите за младите момичета и да ги учим, че имаме много повече да предложим от телата си", пък беше коментарът на Клое. ТВ водещият Пиърс Морган също се включи в скандала и застана на страната на актрисите. 

Изглежда обаче г-жа Уест, подобно на Кание, не обича да бъде критикувана заради действията си, колкото и скандални да са те. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser