Преминете към основното съдържание

Нова изненада от Дженифър и Джъстин - след сватбата ще имат и бебе

Семейството на Анистън ще се увеличи
Джъстин и Дженифър
Джъстин и Дженифър © Getty

Изглежда, че 2015 г. ще се окаже особено щастлива за Дженифър Анистън, която след като се омъжи за дългогодишната си половинка Джъстин Теро, съвсем скоро ще стане и майка.

Американската преса гръмна с новината, че младоженците са направили всички постъпления, за да осиновят 6-месечното момиченце и вече са нейни законни родители. Малката съвсем скоро ще заживее в дома им, а с щастливата новина са запознати всичките им близки приятели.

Именно заради малката си дъщеричка Дженифър и Джъстин избързали и със сватбата си. Те искали да са вече законни съпрузи, когато дъщеря им заживее в дома им.
Бебето ще им бъде дадено в рамките на следващия месец“, разкрил близък на двойката. По думите му първите, които научили новината, били най-добрите приятели на младоженците - Кортни Кокс и Скот Кембъл, които ще бъдат и кръстници на малката.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser