Преминете към основното съдържание

Нова шокираща версия за изчезването на Шарлийн. Крие ли нещо принцесата?

Испанска журналистка и кралски експерт смята, че знае отговора на въпроса къде изчезна принцеса Шарлийн. Версията е доста неочаквана.

Преди дни принц Албер обяви, че съпругата му е приета в европейска болница с "емоционално и физическо изтощение". Новината, че принцеса Шарлийн вече не е в Монако, се появи само дни след като частният самолет на принца я взе от Южна Африка след 10-месечен престой в страната, където олимпийската спортистка е живяла преди да се омъжи.

Неочакваният обрат разтревожи почитателите на кралското семейство. Шарлийн дори пропусна рождения ден на децата си заради хоспитализацията си. Тя публикува в Instagram три нови снимки на принц Жак и принцеса Габриела, за да отбележи седмия им рожден ден.

Но къде е принцесата на Монако? Някои са сигурни, че тя иска да се разведе с принца, но той не е съгласен, други се опасяват, че здравето на Шарлийн е достигнало критични нива. Но испанският кралски експерт Пилар Ейр представи нова и доста неочаквана версия. Ейр твърди, че принцеса Шарлийн се "крие" извън Монако, след козметична операция, извършена в Дубай.

Журналистката разви теорията в седмичния си блог за популярното списание Lecturas. Пилар отбелязва, че от цялото княжеско семейство само Шарлийн носеше маска, когато миналия месец тя и Албер, Жак и Габриела бяха снимани пред двореца на принца след завръщането на принцесата в Монако от Южна Африка. Ейр също нарича завръщането "теоретично", но не обяснява кога са направени снимките на семейството в Африка и защо Шарлийн позира спокойно без маска на тях.

Наскоро принц Албер коментира здравето на съпругата си в интервю за People: „Очевидно има последствия от различни операции и процедури, които тя е претърпя през последните няколко месеца. Това определено беше фактор, но засега предпочитам да не коментирам повече. Мога да кажа, че е много уморена. Няколко дни спеше лошо и се хранеше много малко. Тя отслабна много, което я направи уязвима за други потенциални заболявания." Таблоидите съобщиха, че шест месеца принцесата не можела да яде твърда храна заради операции и това довело до загуба на почти половината от теглото й. Близките на Шарлийн уверяват, че тя "ще издържи всичко" и че отношенията в кралската двойка не са пострадали, но кралските фенове забелязаха, че снахата на принцесата от време на време променя показанията си, което е обезпокоително за много от тях.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser