Преминете към основното съдържание

Нов тренд в Instagram: украсете защитните си маски с фешън висулки

Направете задължителния аксесоар удобен

В новата реалност защитните маски се превърнаха в наш постоянен аксесоар. Много големи марки вече пуснаха собствени модели предпазни средства срещу коронавирус - включително Burberry, Uniqlo, Nordstrom и други. Но как да превърнем най-обикновената маска в удобен аксесоар?

Много потребители споделят снимки с висулки, които прикрепват към маските - точно като верижките, които се слагат на очилата, за да може да висят на врата ни, когато не ги носим. Те твърдят, че това ще направи задължителния аксесоар много по-ефектен и няма да се чудите къде да го прибирате при всяко сваляне.

Някои марки вече са пуснали висулки специално за маски: можете да ги намерите в Etsy или Second Wind. Но абсолютно всички висулки са подходящи за стилизиране на маската - можете да ги изберете в зависимост от вашето настроение или имидж. Нежни тънки верижки, висулки от мъниста или перли, а защо не и масивни метални вериги – въпрос на избор и фантазия.

Още по етикети

коронавирус , маски
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser